suna la 0758.021.888

TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 500 LEI

 • Bucura-te de prospetimea produselor Fragonard! Bucura-te de prospetimea produselor Fragonard!
 • Gama Prestige te va cuceri prin eleganta si rafinament! Incearc-o acum! Gama Prestige te va cuceri prin eleganta si rafinament! Incearc-o acum!
 • Apa de toaleta, lotiune parfumata de corp si gel de dus parfumat! Fiecare colectie te va cuceri prin miresmele imbietoare! Apa de toaleta, lotiune parfumata de corp si gel de dus parfumat! Fiecare colectie te va cuceri prin miresmele imbietoare!
 • Simfonia de miresme iti va incanta simturile! Simfonia de miresme iti va incanta simturile!
 • Iti punem la dispozitie o gama distinsa de produse! Iti punem la dispozitie o gama distinsa de produse!
 • Produse pentru doamne, domnisoare, domni si casa! Produse pentru doamne, domnisoare, domni si casa!
 • Incearca rafinatele produse VRAI! Incearca rafinatele produse VRAI!
 • Ii poti rasfata pe cei dragi prin cadouri rafinate! Ii poti rasfata pe cei dragi prin cadouri rafinate!
 • Iti punem la dispozitie o gama distinsa de produse! Iti punem la dispozitie o gama distinsa de produse!
 • Fragonard's Garden te va invalui in arome diferite! Incearca acum miresmele magice! Fragonard's Garden te va invalui in arome diferite! Incearca acum miresmele magice!
 • Lasa-te sedusa de aromele naturale si rafinate ale apelor de toaleta Fragonard! Lasa-te sedusa de aromele naturale si rafinate ale apelor de toaleta Fragonard!

Cum cumpar

In cazul in care sunteti pentru prima data in magazinul nostru virtual, este necesar sa va inregistrati ca Utilizator.
Acest prim pas va
garanteaza autentificarea prin intermediul datelor furnizate de dumneavoastra, pentru a emite factura si a livra produsele corect si sigur. 

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare.  Dupa ce ati studiat produsele si preturile, le puteti adauga in cosul de cumparaturi. Ulterior, puteti face modificari de produse si cantitate.

Completati formularul cu toate datele necesare si expediati comanda.

Modalitati de plata:

- Plata ramburs ( la livrare)

- Plata cu OP ( Transfer bancar)

- Plata cu card bancar prin EuPlatesc ( Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro)

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
 
Dupa finalizarea comenzii veti primi un E-mail de confirmare cu produsele comandate si datele personale (nume, adresa, informatii suplimentare). 

Veti fi contactati telefonic de catre un operator al firmei SC ADDA Shop Infinity S.R.L. pentru a stabili ultimele detalii referitoare la livrarea produsului.

Pentru comenzi mai mari de 500 RON, transportul este gratuit.


© Copyright 2017 ADDA Shop Infinity SRL. Toate drepturile rezervate