Pentru EA

Vizualizare ca apps view_list
Sortare dupa
Afisare per pagina

Ma Rose Apa de parfum 50ml

Apa de parfum Ma Rose este asemanatoare cu paleta sa de culori si arome a Trandafirului din Grasse: complexa si orbitoare.

Set Ma Rose

Majestuos si senzual, Setul Ma Rose este o explozie de arome care te invăaluie cu parfumul sau orbitor.

Ma Rose Sapun 150g

Acest sapun, cu margini rotunjite, are un design clasic inspirat de brosele Cameo: capul unei femei cu bucle elegante. Formula sa este imbogatita cu ulei de Migdale dulci si Aloe Vera. Acesta se afla ambalat intr-o cutie sofisticata inspirata dupa modelul hartiei "dominoté " .

Ma Fougassette Difuzor de camera 125 ml

Ma Fougassette iti aduce aminte de momentele speciale din copilarie, de painea proaspata, moale - Fougassette care este cunoscuta in Provence ca fiind o gustare traditionala cu aroma de miere din orasul vechi Grasse. Betisoarele de ratan alb sunt dispuse intr-un recipient inspirat de cele gasite în laboratoare de parfumuri. O silueta delicata, distincta, difuzorul reprezinta in sine, simplitatea pura.

Mon Gingembre Difuzor de camera 125ml

Mon Gingembre este un tribut adus materiei prime, care te poarta in Indiei pe campiile intinse, chiar acolo unde gasesti cele mai rafinate esente naturale. Betisoarele de ratan alb sunt dispuse intr-un recipient inspirat de cele gasite in laboratoare de parfumuri. O silueta delicata, distincta, difuzorul reprezinta in sine, simplitatea pura.

Ma Fougassette Lumanare parfumata 200g

Ma Fougassette iti aduce aminte de momentele speciale din copilarie, de painea proaspata, moale Fougassette - care este cunoscuta in Provence ca fiind o gustare traditionala cu gust de miere care iti aminteste de parfumul strazilor mici din orasul vechi, din Grasse. Tot ce trebuie sa faceti este sa deschideti capacul gravat cu un Cameo pentru a descoperi parfumul delicios.