Women's Classics

The range of feminine and seductive eau de toilette!

Because each woman has its own style, eau de toilette will bring an intense note of mystery and elegance.

Sort by
Display per page

Eclat Parfum 30ml

Parfumul Eclat este o compozitie rafinata, ce reuneste miresme florale primavaratice de frezie, frangipani, flori de portocal si gardenie. Prospetimea lamaii si a bergamotei se contopeste cu delicata nalba pentru un plus de senzualitate.

Eclat Perfume 60ml

With scintillating top notes of fresh bergamot, zesty lemon and freesia, Eclat has a glowing heart of frangipane and gardenia all on a sensual yet sweet base of marshmallow.

Emilie Parfum 30ml

Emilie este o compozitie florala, vibranta ca o oaza de prospetime si exotism.Nuantele somptuoase de trandafir si iasomie se imbina cu notele delicate de violeta. Acordurile lemnoase de santal si ambra te invaluie intr-o mireasma de neuitat.

Etoile Perfum 30ml

With sparkling top notes of bergamot, apple and ginger, ETOILE eau de toilette blends in heart with gardenia, lily of the valley and jasmine on a bottom of amber and cedar wood. This fresh and natural fragrance will definitely seduce you all summer long.

Fragonard Parfum 30ml

Parfumul Fragonard te va invalui ca adierea vantului de primavara ce abunda de mireasma florilor de crin, iasomie, zambila, petit grain si bergamota. Prospetimea notelor de portocala, mandarina si caprifoi este intrepatrunsa de accentele lemnoase de ambra si mosc.

Frivole Parfum 30ml

Lasa-te curpinsa de puritatea si delicatetea miresmelor de iasomie, lacramioara si bujor ce se intrepatrund armonios cu accente de mandarin, portocal si lamaie. Notele de baza de patchouli si iris evoca feminitate, conferind parfumului Frivole un plus de seductie.