Despre Noi

Acest proiect a inceput prin intentia de a oferi iubitorilor de parfumuri din Romania, produsele casei Fragonard Parfumeur - initial, sub forma de cadou pentru persoanele apropiate si cunostintele dragi, parfumurile florale, sapunurile rafinate si esentele de camera au devenit un success, iar aprecierile nu au contenit sa vina.

Astfel in anul 2013, a luat nastere ADDA SHOP INFINITY.

Conceputa din dorinta de a va oferi posibilitatea achizitionarii unei colectii unice si rafinate de produse cosmetice marca Fragonard, ofeindu-va, totodata si confortul cumparaturilor rapide si prin platforma online www.mag-parfums.ro, compania s-a evidentiat, in scurt timp, ca fiind cel mai important retailer de pe piata din Romania pentru produsele de nisa Fragonard.

Portofoliul cuprinzator este cartea noastra de vizita si sugereaza tendinta spre viitor a activitatilor intreprinse de compania noastra pentru a satisfice complexitatea nevoilor dumneavoastra. Astfel, pentru simtul olfactiv avem Fragonard Parfumeur, De ce Fragonard?

Deoarece se numara printre casele care au pastrat metodele traditionale de fabricare ale parfumurilor. Ingredientele sunt 100% naturale, provin din culture proprii si sunt procesate prin distilarea la rece si la cald. Formula este neschimabta, realizata printr-un amestec de materii prime variate, la care se adauga cantitati specifice de uleiuri parfumate, ce lasa o amprenta olfactiva pregnanta.

Intreaga gama de servicii oferite, consultanta de specialitate, ofertele personalizate, livrarea rapida, ambientul rafinat din magazin, a fost conceput cu scopul de a castiga si pastra increderea si satisfactia clientilor nostri. Prin garantarea autenticitatii si calitatii produselor comercializate, dorim sa oferim o exeperienta unica de cumparaturi, placuta, accesibila, si sa impartasim bucuria unei calatorii olfactive magice printre cele mai renumite si apreciate arome.

Demersurile initiate de noi sunt menite sa sustina calitatea produselor si serviciilor pe care le veti achizitiona direct din magazine dar si din mediul online.

Procesul de dezvoltare este continuu. Ne bazam pe atributele produselor si serviciilor livrate spre satisfactia clientilor. Mizam pe calitate pentru imbunatatirea serviciilor, lucrand constant si cu dedicare pentru domeniul in care am ales sa fim cunoscuti.

Ne gideaza increderea in fortele proprii, increderea ca vom reusi sa transmitem mai departe eforturile depuse de colaboratorii nostri in crearea unor produse inovatoare.

Ne bazam pe o echipa formata din profesionisti cu o bogata experienta in domeniu, preocupati sa va acorde asistenta si sfaturi competente.

Mizam pe diveristatea produselor si serviciilor oferite cu incredere clientilor nostri.