Politica de Utilizare a Cookie-urilor

ADDA Shop Infinity colecteaza date cu caracter personal pe paginiile site-ului sau, numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 Validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;

 Rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;

 Pentru a asigura accesul acestuia la serviciul online;

 Trimiterea de newsletter-e si/sau alerte periodice, in format electronic

 Contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;

 Contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;    

Protejarea datelor dumneavoastra

Toate datele inscrise de dumneavoastra sunt stocate si securizate si nu vor fi divulgate unor terte companii sau persoane.

Compania noastra prelucreaza datele stocate in baza notificarii cu numarul 30523 inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Prin completarea datelor personale pe formularul de pe site, sunteti de acord ca aceste date sa fie stocate si prelucrate de www.mag-parfums.ro, precum si de a primi in viitor informatii despre noi oferte de servicii sau promotii.

www.mag-parfums.ro va stoca datele dumneavoastra personale cat timp este necesar pentru a le folosi in scopul in care le-ati furnizat.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora in mod gratuit si fara nici o justificare, prin trasmiterea catre ADDA Shop Infinity a unei cereri intocmita in forma scrisa, datata, semnata, ca datele care o vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

Adresa de corespondenta

Punct de lucru:

Calea 13 Septembrie, nr.206D, Parter, sect.5, Bucuresti CP 050734

Program de lucru cu clientii :

Luni - Vineri: 09:30 – 17.30

Tel: 0758.021.888   

E-mailcontact@mag-parfums.ro

Clientul are dreptul de a modifica datele pe care le-a declarant initial pentru a reflecta orice modificare survenita, in cazul in care aceasta exista,

Politica de confidentialitate ADDA Shop Infinity SRL se refera la datele furnizate voluntar de catre Client exclusiv pe site. ADDA Shop nu raspunde pentru politica de confidentialitate practicata de catre oricare alt tert la care se poate ajunge prin legaturi, indiferent de natura acestora, in afara site-ului.

ADDA Shop Infinity SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si a nu face publice, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continund informatii referitoare la datele cu character personal sau special al Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate.

Exceptia de la prevederile de mai sus va face situatia in care transferul/accesarea/vizualizarea etc este ceruta de catre organele abilitate in cazurile preavzute de reglementarile in vigoare la data producerii evenimentului.

ADDA Shop Infinity SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date.

Beneficiati de newsletter

In masura in care sunteti interestati sa primiti newsletter-ul Mag-Parfums continand noutatile aparute, discounturi, etc. aparute pe Site-ul nostru precum si alte oferte comerciale ale Site-ului va puteti abona in acest sens.

Veti primi periodic ultimele informatii privind ofertele site-ului nostru si alte informatii utile pentru dumneavoastra; 

Respectam confidentialitatea si va asiguram de siguranta datelor furnizate prin abonarea la newsletter-ul ADDA Shop.

Ulterior, veti avea oricand posibilitatea sa va dezabonati prin trimiterea unui e-mail la adresa: contact@mag-parfums.ro cu subiectul “dezabonare newsletter” si mentionarea adresei dvs de e-mail.

Decizia de a primi newsletter-ul Mag-parfums va apartine si noi o vom respecta, indiferent care va fi aceea.