Gama Belle Chérie

Descopera gama Belle Chérie, un buchet de flori, fructe si accente lemnoase!

Notele efervescente de mandarina si fruct stea accentuate de acordurile delicate ale iasomiei si lacramioarei denota eleganta si feminitate. Accentele lemnoase de santal reunite cu nuantele vaniliei, boabelor de tonka si heliotropului abunda in prospetime si senzualitate.

Vizualizare ca apps view_list
Sortare dupa
Afisare per pagina

Belle Chérie Apa de parfum 50ml

Lasa-te invaluita in mireasma intensa a apei de parfum Belle Cherie, un buchet de flori, fructe si accente lemnoase. O apa de parfum ce te va face cu siguranta remarcata!

Belle Chérie Apa de toaleta 200ml

Lasa-te invaluita in mireasma intensa a apei de toaleta Belle Chérie un buchet de flori, fructe si accente lemnoase. O apa de toaleta ce te va face cu siguranta remarcata!

Belle Chérie Lotiune parfumata 250ml

O lotiune de corp special creata pentru o piele de vis: neteda, catifelata, hidratata si placut parfumata.

Belle Chérie Gel de dus 250ml

Un gel special creat pentru un dus sau o baie racoritoare si energizanta, pentru o piele de vis: moale, neteda, matasoasa, parfumata.

Belle Chérie Parfum 60ml

Lasa-te invaluita in mireasma intensa a parfumului Belle Cherie, un buchet de flori, fructe si accente lemnoase. Un parfum ce te va face cu siguranta remarcata! Notele efervescente de mandarina si fruct stea accentuate de acordurile delicate ale iasomiei si lacramioarei denota eleganta si feminitate. Accentele lemnoase de santal reunite cu nuantele vaniliei, boabelor de tonka si heliotropului, abunda in prospetime si senzualitate.