Gama Rêve Indien

Rêve Indien este o armonia florala seducatoare de iasomie, trandafir si iris, intrepatrunsa de prospetimea lamaii si a bergamotei. Nuantele intense de ambra, vanilie si patchouli sunt irezistibile.
Apa de toaleta Reve Indien este exotica si efervescenta ca un vis indian!

Vizualizare ca apps view_list
Sortare dupa
Afisare per pagina

Rêve Indien Apa de toaleta 200ml

Armonia florala seducatoare de iasomie, trandafir si iris este intrepatrunsa cu prospetimea lamaii si a bergamotei. Nuantele intense de ambra, vanilie si patchouli sunt irezistibile. Apa de toaleta Reve Indien este exotica si efervescenta ca un vis indian!

Rêve Indien Apa de toaleta 200ml

Rêve Indien este un parfum oriental amplificat de portocala, note de inima de iasomie si profunzimea de durata a trandafirului, iris, pachouli si vanilie – intr-adevar un vis indian!

Palais Indien Difuzor de camera 200ml

Ca o padure parfumata, acest difuzor aduce note de iasomie, frezie, floare de portocal, cedru si chihlimbar in casa. Inchide ochii... Usile unui palat indian din marmura alba imaculata se deschid spre o gradina fermecatoare.

Palais Indien Set sapun & savoniera

Sapunul Palais Indien te invaluie in miresemele de iasomie, frezie, floare de portocal, lemn de cedru si ambra, iar savoniera cu motive exotice, reprezinta accesoriul ideal pentru un plus de culoare in casa ta!